Šolsko leto se približuje koncu, zato se počasi pripravljamo na novo, ki prihaja!
🌞

Najprej pa bi vam iskreno čestitali dragi osnovnošolci, dijaki in študentje za uspešno zaključeno leto. Upamo, da je šolsko leto minilo karseda mirno in ste zdaj ponosni na svoje dosežke.

Poletje je čas, ko odidete na zaslužene oddihe in kot pravijo Zmelkoow: “Smisel življenja je ležanje na plaži, z možgani na off in čiwawo na straži”. Zato ga izkoristite, napolnite se z energijo, predvsem pa uživajte!

Prihajajoče poletje pa prinaša tudi čas za nabavo novih potrebščin. Če nam lahko kako pomagate pri opremi naših šolarjev z nujnimi šolskimi potrebščinami, bomo vaše pomoči zelo veseli!

Predvsem bomo veseli šolskih torb za tretjo triado, zvezkov Tako lahko (brezčrtni, karo, črtni), nalivnikov, škarij, geotrikotnikov, šestil, temper in peresnic.Š olske potrebščine sprejemamo v našem skladišču na Zaloški 54 v Ljubljani v času uradnih ur:

  • ob ponedeljkih od 8h do 18h,
  • ob torkih od 8h do 16h in
  • ob petkih od 8h do 14h.

Sprejem potrebščin nam zelo olajšate, če se pred prihodom sodelavcem v skladišču najavite na telefonski številki 064 256 566. Pomagate pa lahko tudi drugače! Na primeri z sms donacijami, deljenjem naših objav ali preprosto s širjenjem naših pobud od ust do ust.