Projekti

Kritje stroškov bivanja v dijaških domovih

Podpora pri razvoju talentov

Mnogi mladostniki zaradi materialne stiske ne morejo obiskovati tistih srednješolskih programov, ki bi si jih želeli. V okviru projekta Botrstvo v Sloveniji smo zato leta 2016 oblikovali poseben dijaški sklad, iz katerega krijemo stroške bivanja v dijaških domovih za srednješolce iz družin v stiski. Dijakom na ta način pomagamo pri uresničevanju želja in ciljev na področju izobraževanja.

 

Z vašo pomočjo bomo lahko podprli izobraževanje mladostnikov:

Otrokom iz nespodbudnih okolij pomagamo pri razvoju možnih področij. Številni otroci se zaradi finančne stiske ne morejo preizkusiti v nogometu, košarki, plesu, glasbi ali kakšni drugi dejavnosti. Poseben sklad za razvoj talentov smo vzpostavili z namenom plačila vadnin in vpisnin za otroke z najrazličnejšimi talenti.

Pomagate nam lahko spodbujati razvoj talentov:

Botri Wave

Omogočamo pa tudi

Počitnice za otroke iz Botrstva

Varovanci projekta Botrstvo v Sloveniji živijo v razmerah, ki jim ne omogočajo preživljanja spodbudnega prostega časa. Brez pomoči donatorjev tako ne bi imeli možnosti iti na počitnice in se v sproščenem vzdušju družiti z vrstniki. S pomočjo donatorskih sredstev smo številnim varovancem omogočili letovanja, zimovanja, tabore in vključevanje v organizirane prostočasne dejavnosti v okviru ZPM Ljubljana Moste-Polje.

Če želite pomagati otrokom na počitnice, lahko darujete v poseben sklad. Za vse informacije smo vam z veseljem na voljo na elektronskem naslovu info@boter.si.

Enotna pravna točka

Namenjena je najšibkejšim pri reševanju stanovanjske problematike in uveljavljanju pravic iz javnih sredstev. Za brezplačno pravno pomoč smo vam na voljo vsak četrtek od 9.00 do 12.00 na telefonski številki 080 14 32.

Več

Vsi projekti