Za podjetja

V projektu Botrstvo se z veseljem povezujemo z različnimi partnerji saj se zavedamo pomena skupnih moči. V sodelovanju s podjetji in organizacijami ustvarjamo akcije in projekte, ki na prvo mesto postavljajo otroke iz socialno ogroženih družin in njihovo dobrobit. Sodelujemo s tistimi, ki se zavedajo svoje vloge in družbene odgovornosti ter skupaj ustvarjamo vedno nove priložnosti za otroke v stiski.

Vaše predloge za posebna sodelovanja nam lahko pošljete na elektronski naslov info@boter.si in skupaj bomo ustvarili novo zgodbo.

UPORABA PREDSTAVITVENIH ELEMENTOV BOTRSTVA

Glede na naše sodelovanje bomo določili tudi možnosti uporabe grafičnih elementov projekta Botrstvo v Sloveniji na predstavitvenih materialih. Brez pridobitve pisnega soglasja s strani predstavnikov projekta uporaba grafičnih elementov Botrstva ni dovoljena.

PRAVILA SODELOVANJA:

  • Vsak partner ima pravico komunicirati, da namenja sredstva v projekt Botrstvo v Sloveniji, če sta način in vsebina dogovorjena s predstavniki projekta Botrstvo v Sloveniji.
  • Vsak partner mora predložiti končno verzijo materialov, na katerih komunicira podporo projektu Botrstvo, ter pridobiti pisno potrditev predstavnikov ekipe projekta Botrstvo v Sloveniji.
  • Uporaba grafičnih elementov projekta Botrstvo v Sloveniji ali napis o podpori projektu Botrstvo na materialih, ki niso bili opredeljeni s pogodbo ali  s pisnim dogovorom, ni dovoljena.
  • Načini in nameni uporabe grafičnih elementov projekta Botrstvo v Sloveniji morajo biti natančno opredeljeni v pogodbi ali s pisnim dogovorom s predstavniki projekta Botrstvo v Sloveniji.
  • Fotografiranje ali snemanje varovancev projekta Botrstvo v Sloveniji ter javna uporaba teh materialov ni dovoljena.
  • Grafični elementi projekta Botrstvo v Sloveniji ali vsebina, ki se nanaša na projekt Botrstvo v Sloveniji, ne smejo biti uporabljeni na načine, ki dajejo vtis ali namigujejo, da Botrstvo izdelke ali storitve podpira, priporoča ali svetuje.
  • Grafični elementi projekta Botrstvo v Sloveniji ali napisi o podpori projekta Botrstvo v Sloveniji morajo biti na vseh dogovorjenih materialih manjši od grafičnih elementov partnerja.
  • Pridržujemo si pravico, da na spletni strani www.boter.si in na drugih kanalih komuniciranja vključujemo ali izpostavljamo zgolj projekte in vsebine, ki jih ocenjujemo kot primerne.
  • Projekt Botrstvo v Sloveniji na svojih promocijskih materialih ne navaja partnerskih organizacij.