Ekipa projekta Botrstvo se iskerno zahvaljuje vsem, ki so s pošiljanjem SMS sporočil in donacijami pomagali do enoletnega botrstva ne le 200, temveč kar 250 otrokom. Še posebej se zahvaljujejmo podjetju Bauhaus, ki je ponudilo najvišjo donacijo na dražbi smuči in s tem botrstvo 125 otrokom, ter Petru Prevcu in družbi Elan, ki sta s podaritivjo smuči dražbo sploh omogočila. Hvala tudi Valu 202, ki je akcijo in dražbo izpeljal.

Akcija se je zaključila še z enim presenečenjem, saj je Thomas iz podjetja AirTraffic Jets, ki je ves čas sodeloval v dražbi, kljub temu da smuči ni odnesel s seboj, dodal k skupnemu znesku akcije 18.000 EUR in omogočil enoletno botrstvo dodatnim 50 otrokom. V projektu Botrstvo smo za to dodatno pomoč hvaležni in iskreno veseli, da smo enoletno botrstvo lahko zagotovili skupaj kar 250 otrokom.

Ob sprejemu zimskih športnikov na Kongresnem trgu je potekala tudi uradna predaja smuči in vrednostnega čeka, Anita Ogulin pa se je v imenu otrok Botrstva zahvalila vsem podpornikom.

https://youtube.com/watch?v=oBiZq_JFn-U