Z odkupom SUPERG TALENTOV s podpisi znanih obrazov je HOFER zagotovil vadnine in tečaje za otroke pod okriljem programa Botrstvo ter jim omogočil razvijanje svojih talentov.

Številni otroci zaradi finančne stiske na treninge nogometa, košarke, plesa, obiske glasbene šole ali drugih obšolskih dejavnostih ne upajo niti pomisliti. Ker si na Botrstvu otrokom in mladostnikom iz manj spodbudnih okolij prizadevamo v čim večjem številu omogočiti razvijanje na področjih, ki jih zanimajo in veselijo, je nedavno nastala tudi akcija SUPERGE TALENTOV.

Na SUPERGE TALENTOV se je podpisalo 12 znanih in uspešnih posameznikov, ki so s svojimi uspehi vir navdiha mnogim odraščajočim. To so Ana Praznik, Tin Vodopivec, Nika Rozman, Ema Kozin, Jan Kovačič, Goran Hrvačanin, Karim Merdjadi, Nives Orešnik, Uroš Bitenc, Alex Volasko, Gregor Strasbergar in Petja Zorec. Vsak med njimi je poleg svojega podpisa dodal tudi svoj delček v mozaik motivacijske zgodbe SUPERG TALENTOV, ki je v času podpisovanja superg tekla prek družbenih omrežij Botrstva in HOFERja.

FER je, da vsak otrok lahko razvija svoje talente

HOFER si v sodelovanju z Botrstvom že vrsto let prizadeva otrokom omogočiti enake možnosti za odraščanje in dostop do izobraževanja. S finančno podporo so pri HOFERju ponovno priskočili na pomoč in z odkupom podpisanih superg donirali znesek v višini 10.000 evrov, ki bo namenjen za vadnine in različne tečaje za otroke pod okriljem Botrstva.