V luči trenutnih podražitev je veliko botrov izrazilo željo, da bi svojim varovancem dodatno pomagali. Tako so številni botri svojim varovancem nakazali dodatno nakazilo, kar nekaj pa se jih je odločilo povečati znesek mesečnega nakazila. V ekipi Botrstva se srčno zahvaljujemo našim čudovitim botrom, da so prepoznali nove stiske številnih družin in svojim varovancem tudi v novih razmerah omogočili bolj enakovredne možnosti za odraščanje in razvoj.

Ker dobivamo več vprašanj v zvezi s povečanjem mesečne pomoči, smo zbrali vse informacije, ki jih potrebujete.

  • Če bi želeli otroku povečati mesečna nakazila, nas o tem obvestite preko elektronske pošte (info@boter.si) ali pa po telefonu (0820 52 693), da bomo lahko ravnali skladno z vašimi željami. Nato lahko brez težav svojemu varovancu ali varovancem začnete nakazovati večji znesek. Vsi podatki za nakazilo bodo ostali enaki, predvsem pa je pomembno, da uporabljate ustrezno referenco oz. sklic, saj nam ta omogoča lažje sledenje nakazilom. V primeru, da ne veste, kakšna je vaša referenca, nas lahko kontaktirate in z veseljem vam jo bomo ponovno posredovali.
  • Če bi želeli vašemu varovancu občasno nakazati dodaten znesek, vas prav tako prosimo, da nas o tem prej samo obvestite preko elektronske pošte (info@boter.si) ali po telefonu (0820 526 93).

Še enkrat se najlepše zahvaljujemo vsem našim botrom, ker z nami pomagate ustvarjati lepšo prihodnost za otroke in mladostnike v stiski iz Slovenije.