NLB Skupina se je v prazničnem času odločila podpreti dobrodelne ustanove na vseh trgih, kjer posluje. V Sloveniji so za sodelovanje izbrali Sklad za razvoj talentov v okviru Botrstva ter društvo Humanitarček.

Še tako izjemen talent potrebuje podporo in oporo. V letu 2022 bomo z donacijo lahko približno 200 otrokom ponudili priložnost, da razvijejo svoj talent.
»V NLB ne pravimo zaman, da smo tu doma. Tu dihamo s polnimi pljuči, ustvarjamo, doživljamo vzpone in padce, tkemo vezi. Zato je povsem naravno, da si želimo tukaj aktivno sodelovati, vplivati in izboljševati kakovost življenja – tudi z vključevanjem tistih, ki so prikrajšani. In z zagovarjanjem enakih možnosti za naslavljanje številnih priložnosti. Na sodelovanje z Botrstvom in društvom Humanitarček smo res zelo ponosni. In v NLB vse to počnemo iskreno in s srcem. Ker je svet, poln srčnosti, svet, poln priložnosti,« je ob tem povedal predsednik uprave NLB Blaž Brodnjak.

Anita Ogulin, predsednica ZPM Ljubljana Moste-Polje: »Prav vsak otrok na svet prinese eno od močnih področij, okoliščine pa so tiste, ki mu omogočajo ali pa ne, razvoj le-teh. Do danes smo več kot 400 mladim športnikom, glasbenikom in ostalim talentiranim otrokom, da uresničijo svoje sanje. Zato smo izjemno hvaležni NLB, da bomo tudi z njihovo pomočjo prihodnje leto pomagali še več otrokom. Prošenj za pomoč je namreč ogromno, prihajajo pa prav vsak dan.«