Lepo je prejemati, še lepše pa je dajati.

Mnogo družin letos zaradi stisk ne bo občutilo prazničnega veselja, čeprav je to čas, ki ga radi preživljamo brezskrbno in v krogu najbližjih. Vas vabimo, da nam pomagate decembrsko veselje pričarati tudi našim družinam.

Pripravili smo prav poseben in malo drugačen adventni koledar. Vsak dan v decembru boste podarili določeno stvar in tako do božiča zbrali paket dobrot, s katerimi bomo lahko družinam v stiski polepšali praznike in tudi njim omogočili čarobno praznovanje.

Kako lahko sodelujete?

Doma ali v službi pripravite škatlo, v katero vsak dan dodate stvari navedene na seznamu. Pripravljeno škatlo nato do četrtka, 23.12.2021, do 16. ure dostavite v naše skladišče na Zaloški 54 (nasproti tržnice Moste). V petek, 24. 12., bomo našim družinam že predali vaše pakete, s katerim boste poskrbeli za veselje celotne družine in lepše praznike.

Prosimo vas, da se informativno prijavite za pripravo dobrodelnega adventnega koledarja, da bomo vedeli koliko družin lahko razveselimo z vašo pomočjo: https://forms.gle/5qY75p3q6XiaCsRw8

Če boste v projektu sodelovali skupaj z otroki, jih lahko vključite v pripravo z barvanjem pobarvanke, ki jo lahko natisnete tukaj.