Botrstvo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije podprejo tudi s periodičnim doniranjem sredstev, gre za storitev SMS-prispevkov.  Storitev SMS-prispevki – BOTERNA10 uporabnikom mobilnih storitev Telekoma Slovenije omogoča periodično doniranje sredstev prek SMS-sporočil, na voljo je naročnikom in uporabnikom predplačniških paketov.

Postopek vklopa storitve SMS-prispevki – BOTERNA10

  1. Za vklop storitve mora uporabnik poslati odhodno SMS-sporočilo s ključno besedo BOTERNA10 na številko 3113.
  2. Uporabnik kot odgovor dobi dohodno SMS-sporočilo z vsebino »Poslali ste zahtevo za vklop storitve SMS-prispevki, ki se zaracuna 10 EUR/30 dni in velja do preklica. S tem soglašate, da se opravljanje storitve zacne pred iztekom zakonsko dolocenega odstopnega roka. Za potrditev pošljite SMS z vsebino BOTERNA10 DA na 3113.«
  3. Uporabnik pošlje potrditev z vsebino BOTERNA10 DA na 3113 in s tem potrdi prijavo na periodični prispevek, ki se zaračuna 10 EUR/30 dni.
  4. Uporabnik se od storitve »SMS Prispevki – za BOTERNA10« lahko odjavi tako, da pošlje BOTERNA10 NE na 3113. Odjava velja takoj in storitev se preneha zaračunavati.

Pri drugih mobilnih operaterjih storitev SMS-prispevki še ni mogoča.

Več informacij je na voljo na spletni strani Telekoma Slovenije. Priporočamo, da pred vklopom storitve preberete pogoje poslovanja za storitev SMS-prispevki.