Hofer je na prodajne police umestil dva nova posebna izdelka Botrstva, Flaško in bombažno vrečko za šport in prosti čas, ki bosta do razprodaje zalog na voljo le v HOFERjevih poslovalnicah. Celoten izkupiček od prodaje Flaške in vrečke bo namenjen za pomoč otrokom pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji.

Po vzoru lanskoletne uspešne akcije, ko so skupaj s kupci in prodajo posebne Flaške zbrali kar 12.609,69 € za otroke in mladostnike projekta Botrstvo v Sloveniji, podjetje HOFER letos akcijo nadgrajuje. V okviru iniciative Danes za jutri in v sodelovanju s projektom Botrstvo v Sloveniji bosta tako od 12. julija pa do odprodaje zalog kupcem v HOFERjevih poslovalnicah na voljo dva posebna izdelka: Flaška – steklenica za vodo iz zdravju ter okolju prijaznega stekla ter bombažna vrečka za šport in prosti čas. Izdelka z motivi otrok in logotipom Botrstva bosta na voljo ekskluzivno v HOFERjevih poslovalnicah, Flaška po ceni 19,99 €, vrečka pa po ceni 4,99 €.

Ves izkupiček od prodaje bo namenjen za uresničevanje dejavnosti in razvoj talentov otrok z vse Slovenije pod okriljem projekta Botrstvo.