Podjetje A1 Slovenija je med 23. februarjem in 23. majem izvajal projekt Vašemu času dajemo vrednost, s katerim so se zavzeli za zmanjševanje čakalnih vrst v klicnem centru. V tem obdobju so vsako čakanje na prostega operaterja, ki je bilo daljše od ene minute, ovrednotili z 0,1 EUR, sredstva pa podarili trem izbranim organizacijam. Zbrana sredstva v skupnem znesku 5.788 EUR so razdelili med Gasilsko zvezo Slovenije, Center Janeza Levca in projekt Botrstvo v Sloveniji.

Ob predaji sredstev je direktor A1 Slovenija, Lovro Peterlin, povedal: “Veseli smo, da smo dosegli cilj in skrajšali čakalno vrsto na prostega svetovalca, sočasno pa poskrbeli tudi za dober namen. 57.880 minut oziroma 5.788 EUR danes z veseljem predajam trem organizacijam, ki bodo čas naših uporabnikov več kot odlično unovčile.”

Sabina Gašparič, koordinatorka projekta Botrstvo v Sloveniji, pa je dejala: “Iskreno hvaležni smo vsem, ki pripomorejo k lepši prihodnosti otrok. V sklopu projekta Botrstvo v Sloveniji skupaj z donatorji in botri pomagamo otrokom iz socialno šibkih družin z vse Slovenije. Sredstva namenjamo otrokom za njihov razvoj, bolj kakovostno življenje in enakovrednejše možnosti v primerjavi z vrstniki. Omogočamo jim razvoj močnih področij, obiskovanje šolskih in obšolskih dejavnosti, udeležbo na šolskih ekskurzijah, mnogokrat pa jim pomagamo tudi pri osnovnem preživetju.”

Iskrena hvala podjetju A1 Slovenija ter vsem, ki so glasovali za dodelitev donacije otrokom pod okriljem projekta Botrstvo.