Včeraj je otroke, ki preživljajo počitnice v Vili Šumici v Kranjski Gori, presenetil obisk tovornjačka FerFud. Obiskala sta jih tudi udeleženca lanskega šova Znan obraz ima svoj glas Vesna Zornik in Frenk Nova.

FerFudova potujoča restavracija se je včeraj ustavila v Kranjski Gori, chefa Mitja in Janez pa sta skupaj z ekipo na fine grižljaje povabila tudi otroke, ki počitniški teden preživljajo v počitniškem domu v Kranjski Gori. Otroci so za prijazna kuharja pripravili glasbeni in plesni nastop in ju zasuli z vprašanji. FerFudova ekipa pa je otroke presenetila s prav posebnim nastopom Vesne Zornik in Frenka Nove, ki sta pritegnila tudi ob nastopu otrok. V dobri uri druženja so otroci s prsti pomazali približno 120 grižljajev in se navdušili nad dobrotami izpod prstov kuharjev. Nedvomno pa se je kateri med njimi navdušil tudi za poklic kuharja.

»Zelo sem vesela, da smo otrokom popestrili dan. In oni so ga, vključno s srčnimi vzgojitelji, nedvomno polepšali tudi nam! Morda so prav naš ples, pesem in smeh pregnali dežne oblake in ponovno priklicali sonce,« je ob veselem živžavu povedala Vesna Zornik, ki se je povsem prepustila otroškemu rajanju.

»Imeli smo se fantastično. Otroci so se res potrudili in pripravili pravo plesno točko. Skupaj smo zapeli, se malo pohecali in se tudi fino okrepčali z odlično hrano. Za spominček pa so nama pripravili prav posebno sliko, na kateri so zbrali svoje podpise,« je vzdušje opisal Frenk Nova, ki se je v družbi otrok odlično počutil.

»Zelo veseli smo tega projekta, ki združuje pozitivne misli in med ljudmi širi dobro voljo ter spodbuja dobra dela. Otrokom ste zares polepšali dan, hkrati pa na prijeten način podali sporočilo o pomenu solidarnosti med ljudmi,« je obisk FerFuda in glasbenih gostov pozdravila tudi Anita Ogulin, predsednica ZPM Ljubljana Moste-Polje.

FerFudova ekipa je ob poslavljanju povedala, da bo s tovornjačkom po Sloveniji potovala še vse dokler ga ne prežene mrzla jesen. Vsi ste vabljeni, da ulovite FerFud čim bliže vašemu kraju in okusite fine grižljaje ter pomagate podpreti projekt Botrstvo v Sloveniji.