Nazaj na partnerstva

Val 202 in Botrstvo

Partnerstvo z Valom 202 je otrokom, ki so vključeni v projekt Botrstvo v Sloveniji, dalo glas in omogočilo razvoj projekta ter med ljudmi spodbudilo zavedanje o težki situaciji, v kateri se zaradi materialne stiske znajde vedno več otrok in mladostnikov v Sloveniji.

Na Valu 202 se vsak ponedeljek ob 10. uri zasliši glas Botrstva. V rubriki so predstavljene zgodbe otrok in družin, ki živijo v hudi stiski in potrebujejo pomoč. Partnerstvo med projektom Botrstvo v Sloveniji in Valom 202 se je začelo spomladi leta 2012 in odtlej se je po vsej Sloveniji razširil glas o pomoči potrebnih, pojavilo pa se je tudi vedno več ljudi, ki so stiske prepoznali in po svojih najboljših močeh pomagali.

Sredstva, ki so zbrana ob posamezni zgodbi, so brez odbitkov ali obračunanih stroškov v celoti namenjena financiranju opisanih dejavnosti ali za predstavljeno družino. Sredstva se zbirajo s poslanimi sporočili z geslom BOTER5 na številko 1919 ali z nakazanimi donacijami na poseben sklic sklada, namenjenega izključno dejavnostim v prispevku. Val 202 prav tako namenja 1 evro od vsakega poslanega SMS sporočila za Ime tedna v projekt Botrstvo v Sloveniji.

Na spletni strani Vala 202 so tudi zbrane vse doslej predstavljene zgodbe.

Ostala partnerstva

Botrstvo in HOFER

Preberite več

Banke so se odrekle provizijam

Pri donacijah v projekt Botrstvo banke več ne obračunajo provizije za nakazilo. Preberite več

FerFud

Kulinarične dobrote po fer ceni z dobrodelno noto. Preberite več