Nazaj na partnerstva

Hofer in pišem lepše zgodbe

Lepše zgodbe nam je pomagal pisati tudi Hofer, ki je med oktobrom in decembrom 2014 v vseh svojih prodajalnah po Sloveniji ponujal pisala Pišem lepše zgodbe, izkupiček od prodaje pa je namenil projektu Botrstvo v Sloveniji.

ZPM Ljubljana Moste Polje je pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji vodila akcijo »Pišem lepše zgodbe«, v okviru katere so bila izdelana posebna pisala z motivi Botrstva. Pisala so bila na voljo v Hoferjevih prodajalnah po vsej Sloveniji, z nakupom pa je lahko vsakdo prispeval v projekt Botrstvo in otrokom v stiski pomagal izboljšati pogoje za zagotavljanje enakih možnosti ter tako dodal kamenček v mozaik lepših zgodb.

Pisala »Pišem lepše zgodbe« so v celoti plod slovenskega znanja in so bila skupaj z embalažo izdelana v Sloveniji. Cena posameznega pisala je znašala 6,99 evrov, ves dobiček od prodaje pa je bil namenjen otrokom in mladostnikom v stiski. Da bi za varovance Botrstva ostalo največ, so se vsi partnerji odpovedali zaslužku, pokriti bodo le stroški proizvodnje izdelka, ki so za posamezno pisalo znašali 2,27 evra, ter davek na dodano vrednost. V Botrstvo je bilo tako po prodaji vseh pisal namenjenih 35.000 evrov.

Ostala partnerstva

Ferfud DVE

Kulinarične dobrote po fer ceni z dobrodelno noto. Preberite več

Voščilnice za projekt Botrstvo v Sloveniji

V predprazničnem času so na prodaj voščilnice projekta Botrstvo Preberite več

Trije zimski botri

V letu 2016 so obdarili več kot 2.600 otrok Preberite več