Vsak cent šteje, predvsem ko ta lahko pomaga mladim športnicam uresničiti sanje. Pri Botrstvu v športu z odprtimi rokami pozdravljamo aktivnost blagovne znamke Always  »1 nakup = 1 donacija za mlade športnice«, ki v mesecu maju poteka v trgovinah Spar in Interspar.

Razvoj vrhunskega športnega potenciala se v socialno ogroženih okoljih pogosto zatre že v mladih letih. Treningi niso poceni, prav tako ne kakovostna oprema in tekmovanja. Vse prepogosto vidimo, kako iskrica v očeh mladega nadobudnega športnika ugasne zaradi finančnih težav.

S pomočjo blagovne znamke Always bomo letos prek programa Botrstvo v športu lahko podprli  še več mladih športnic. Dobrodelna akcija »1 nakup = 1 donacija« bo namenila 10 centov od vsakega kupljenega izdelka Always v sklad za štipendije mladih športnic.

Športnice, ki zaprosijo za štipendijo Botrstva, so stare 14 do 23 let in iz socialno šibkih okolij. Realnost, v kateri živijo, jih pogosto prisili v opustitev športnih sanj, kljub talentu, borbenosti in zavidljivim dosežkom. Ne dovolimo, da mlad športni potencial zamre zaradi finančne stiske.

V poljubni trgovini Spar ali Interspar v času od 3. 5. do 31. 5. 2024 kupite katerikoli izdelek Always in pomagajte mladim športnicam ohraniti strast in zagon za nove športne podvige. Dobrodelna akcija je del globalne aktivacije #KeepHerPlaying, s katero blagovna znamka Always podpira potencial mladih športnic – tako finančno, kot osebno in motivacijsko.