V teh časih naša ekipa skrbi, da program Botrstvo v Sloveniji poteka nemoteno. Pri tem se soočamo tudi z veliko izzivi. Na nas se obrača vse večje število staršev in družin v stiski glede dodatne pomoči, poleg tega pa tudi botrov, ki zaradi trenutne situacije ne zmorejo več botrovati. Da otroci, ki so vključeni v program, ne ostanejo brez pomoči botrov, poskrbimo tako, da sredstva zalagamo iz namenskega sklada.

Vsi, ki bi želeli prispevati v sklad Botrstva, lahko to storite s poslanim SMS s ključno besedo BOTER5 na 1919 in v sklad programa Botrstvo prispevate 5 eur. Če bi želeli nameniti več, lahko to storite z nakazilom, pri tem uporabite spodnje podatke.

Prejemnik: Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, Proletarska 1, 1000 Ljubljana
IBAN:  SI56 0201 2002 0297 991
BIC banke: LJBASI2X
Sklic: SI00 115
Koda namena: CHAR
Namen: Botrstvo v Sloveniji

Če želite postati boter varovancu, se lahko prijavite preko obrazca na naši spletni strani:  fizične osebe , pravne osebe in podjetja.

Obstoječi botri, ki bi želeli v tem času nakazati dodatna sredstva za svoje varovance, lahko nakazilo izvedete z enakimi podatki kot vedno (ali ob rednem nakazilu znesek preprosto povečate), pomembno je, da uporabite isto referenčno številko. Prosimo vas, da nas ob tem obvestite na info@boter.si ali na telefonsko številko 08 205 26 93, da je večje nakazilo mišljeno kot dodatna pomoč vašemu varovancu.

Za vso pomoč se vam najlepše zahvaljujemo.
Ekipa Botrstva v Sloveniji