Luka Dončić je prijateljema Saniju Bečiroviću in Boštjanu Nachbarju, ki se ta teden poslavljata od profesionalne košarkarske poti, podaril ekskluziven dres, s kakršnim bo začel svojo prvo sezono pri Dallas Mavericks. Podaril ga je z željo, da ga na dobrodelni dražbi prodata in izkupiček namenita za pomoč športnim talentom iz projekta Botrstvo.

https://www.facebook.com/Val202/videos/297012237769339/

 

“To je enak dres, kot ga bo Luka nosil na svoji prvi profesionalni tekmi v NBA, ne gre za repliko in za tiste vrste dresa, ki ga je sčasoma mogoče kupiti v trgovski ponudbi klubov. To je trenutno eden redkih dresov na svetu, v klubu so nam naredili veliko uslugo, da so natisnili dodatni kos. Luka ga je klub številnim klubskim in drugim omejitvam uspel podpisati in nam ga poslal prav zato, da bi ob koncu dobrodelne dražbe, ki bo tudi vrhunec najine poslovilne prireditve, dobili čim več sredstev za mlade športne talente iz projekta Botrstvo,” je o ekskluzivnem dresu povedal Sani Bečirović.

Dražba od danes pa vse do srede, 29. avgusta 2018, do 15.00 ure poteka na Valu 202. Dražbo bomo končali z dobrodelno večerjo v Ljubljani, v sredo, 29. avgusta, ob 21.00. Na večeru ob koncu dražbe bosta sodelovala ponudnika dveh najvišjih zneskov. Zmagovalcu dražbe bo dres izročen po plačilu celotne kupnine na račun ZPM Ljubljana Moste-Polje; če bo kupnina poravnana v četrtek, bo donator dres lahko prevzel na večerni košarkarski tekmi Sanija Bečiroviča in Boštjana Nachbarja.