V projektu Botrstvo v Sloveniji otrokom iz socialno šibkih družin po najboljših močeh pomagamo tudi pri nakupu šolskih potrebščin, da lahko v novo šolsko leto vstopijo opremljeni in veseli. Za mnoge družine strošek nakupa šolskih potrebščin predstavlja nepremostljivo oviro. Zato je vedno dobrodošla pomoč.

Kako lahko pomagate?

  • Botri lahko svojim varovancem nakažete dodatna sredstva in nas o zaželeni porabi sredstev obvestite preko našega elektronskega naslova.
  • Botri lahko tudi sami kupite šolske potrebščine. Če boste želeli na tak način pomagati vašemu varovancu, vas prosimo, da nam to sporočite preko elektronskega naslova, mi pa se bomo pri družini pozanimali, kaj otrok potrebuje, in vam sporočili. Paket za varovanca, označen s podatki botra in imenom otroka na posebnem snemljivem lističu, lahko pošljete ali prinesete na naš naslov (ZPM Ljubljana Moste-Polje, Proletarska 1, Ljubljana), mi pa ga bomo predali družini.
  • Tisti, ki niste botri, pa bi vseeno želeli pomagati, lahko v skladišče ZPM Ljubljana Moste-Polje (skladišče se nahaja na Zaloški 54) prinesete: šilčke, tempara barve, barvice, svinčnike, flomastre, šestila, radirke, peresnice… Tako bomo lahko z vašo pomočjo napolnili šolske torbe čim več otrokom.
  • Pomagate pa lahko tudi z nakazilom v sklad za šolske potrebščine

Podatki za nakazilo:

Prejemnik: ZPM Ljubljana Moste-Polje

Naslov: Proletarska cesta 1, 1000 Ljubljana

IBAN: SI56 0201 2002 0297 991

BIC: LJBASI2X

Sklic: SI00 320

Koda namena: CHAR

Namen: šolske potrebščine

Iskrena hvala za vašo podporo in pomoč otrokom.