Podjetje Hofer ostaja zvesti partner projekta Botrstvo v Sloveniji. V okviru trajnostne iniciative Danes za jutri prihaja projekt ‘Junaško po Flaško’. Od danes naprej bo na policah poslovalnic moč najti posebno Flaško, z nakupoim katere bodo kupci prispevali v sklad projekta Botrstvo in pomagali otrokom v stiski.

Flaška – steklenica za vodo, izdelana iz posebnega stekla, ki je zdravju in okolju prijazno, bo na voljo v različnih barvah ovitkov in z motivi projekta Botrstvo. Kupiti jo bo mogoče le v Hoferjevih poslovalnicah, in sicer po ceni 19,99 evrov. Hofer bo celoten izkupiček od prodaje namenil socialno ogroženim otrokom in mladostnikom ter jim s tem pomagal omogočiti enake možnosti za zdravo rast in razvoj.

Predsednica ZPM Ljubljana Moste – Polje, Anita Ogulin, ob tej priložnosti poudarja: »Izjemno smo hvaležni podjetju Hofer, ki ponovno skozi širše sodelovanje stopa naproti otrokom v stiski. Voda je vir življenja, Flaške za Botrstvo pa so vir spodbud, znanja in enakosti vseh otrok. Otroci, ki so ujeti v različne primanjkljaje, bodo prejeli podporo in pomoč za uresničevanje na področjih, na katerih kažejo talente. Predvsem pa bodo upali sanjati o lepši in boljši prihodnosti.«

Več informacij o projektu Danes za jutri najdete na spletni strani hofer.si/daneszajutri.